Stichting 'de Hofreis' Zeist – Yamada

Junior Delegaties

 

JUNIOR DELEGATIE 2014

De jaarlijkse Junior Delegatie uit Yamada was van 6 t/m 12 januari in Nederland en verbleef, traditiegetrouw, bij gastgezinnen in Zeist, gezinnen van leerlingen van het Christelijk Lyceum Zeist.

Voor een impressie van de voorbereidingen voor deze reis en een kort verslag van die week, verwijzen wij graag naar onze Nieuwsbrief Hofreis januari 2014.

 


 

JUNIOR DELEGATIE 2013

De jaarlijkse Junior Delegatie uit Yamada was van 7 t/m 13 januari in Nederland en verbleef, traditiegetrouw, bij gastgezinnen in Zeist, gezinnen van leerlingen van het Christelijk Lyceum Zeist. Dit was de eerste delegatie die na de natuurramp in Japan van maart 2011 naar Nederland kwam.

Voor een impressie van de voorbereidingen voor deze reis en een kort verslag van die week, verwijzen wij graag naar onze Nieuwsbrief Hofreis maart 2013.

 


 

JUNIOR DELEGATIE 2012

De Junior Delegatie van studenten uit Yamada, die ieder jaar in januari een bezoek brengen aan Nederland en verblijven bij gastgezinnen in Zeist, heeft in 2012 niet plaatsgevonden. Deze reis ligt is te kort na de verwoesting van het dorp in maart 2011.

Wij hopen dat in de loop van 2012 de Yamada autoriteiten én de scholen weer gelegenheid en faciliteiten zullen hebben om voorbereidingen te kunnen treffen voor een bezoek van een Junior Delegatie in januari 2013!