Stichting 'de Hofreis' Zeist – Yamada

Viering 10 jaar vriendschapsband in Yamada

In oktober 2010 vond deze viering in Yamada plaats. Bij de officiële plechtigheid was namens onze Ambassade in Tokio mevrouw drs. G. (Gertie) B.M. Mulder (Hoofd Politieke Afdeling) aanwezig met haar echtgenoot. Mevrouw Mulder was ook al in Yamada in 1995, om er de jeugdspelers van de Koninklijke Haagse Cricket en Voetbal Vereniging te ontvangen. Het officiële gedeelte werd afgesloten met een indrukwekkend optreden van het grote Yamada Schoolorkest.

Vanuit Nederland waren Fred Steensma en Paul Mercken namens ‘De Hofreis’ aanwezig met een delegatie van geïnteresseerde Zeistenaren. Uit Den Haag waren Conny Jongbloed en haar echtgenoot aanwezig. Daarna was er een groots spektakel van zang, drums en betoverende dansen. De Zeister delegatie liet een perfecte uitvoering zien van onze klompendans! Wij nodigen u graag uit de foto’s te bekijken: 10 jaar vriendschapsband in Yamada

Reacties zijn gesloten.